Kamen Visoka doo – eksploatacija prirodnog kamena andezita

ENG / SRB

Stalnim ulaganjem i kombinacijama sa najnovijim tehnologijama, uspevamo da podižemo nivo eksploatacione mase u komercijalnim blokovima.

Ulaganje se uvek isplati ukoliko se ima pravi cilj. Naša ulaganja na polju podizanja kvaliteta i širenju lepeze gotovih proizoda od granita su doprineli tome da smo danas prisutni širom Srbije i zemalja u okruženju. Vodimo računa o svakom koraku, počevši od kamenoloma, gde se odvija eksploatacija granita, zatim sečenja i biranja najkvalitetnijih komada prirodnog granita, pa sve do umeća naših majstora. Zadati cilj za ovu godinu, eksploatisati  5.500 m3 granita.

Tim Kamen Visoka

Uvek posvećeni

Naša saradnja sa kupcima je uvek aktivna. Kancelarije su stalno otvorene za saradnju, jer je upravo to mesto odakle kreće realizacija planova i ideja. 

Često smo i u mogućnosti da uz posebne mere opreza i poštovanja bezbednosti i u zavisnosti od kompleksnosti proizvodnih procesa u tom trenutku, sprovedemo kupce do naših proizvodnih postrojenja, kako bismo na licu mesta zajedno odabrali granitni  materijal na kojima će se kasnije vršiti sečenje i obrada po šablonima. 

Time smo, zajedničkom saradnjom, postigli da izgled bude upravo onakav kakav kupac želi. Gde god je to moguće, želimo da naš kupac oseti da može biti deo planiranja i procesa koji se odvijaju, kako bi sa najvećim zadovoljstvom uživao baš u granitnim oblicima koje je kod nas odabrao za realizaciju svojih ideja.

Vrednosti koje nas pokreću od samog početka.

Naša priča nije duga, ali je iskustvo ogromno. Firma je rođena iz strasti prema prirodnom kamenu, granitu. 

Pažnja, posvećenost, veliko poznavanje sirovina i tehnika obrade omogućili su nam da raste naša stvarnost. Danas smo domaća referentna tačka za mašinski rezani, cepani i površinski obrađen granit u raznim oblicima i dimenzijama. 

Kvalitetom obrade i odabira samog granita, učestvujemo u realizaciji velikih javnih projekata uređenja trgova, parkova, ulica i trotoara. Pažljivo izvodimo svaku fazu, od izbora sirovine do završetka gotovog proizvoda. Iz dana u dan, naš san nastavlja da raste i živi zahvaljujući pametnom i stručnom vođenju proizvodnje..

„Svakodnevno pronalazimo lepotu i iznosimo je na svetlo“

Za nas, oblikovanje prirodnog granita znači davanje oblika idejama. Svaka operacija je dizajnirana da poboljša lepotu i kvalitet sirovina, dovedenih do krajnjeg izražaja. 

Pažljivo osluškivanje potreba kupaca je ono što nam omogućava da udovoljimo svim potrebama, od brzine isporuke do prilagođavanja, kako bismo ispunili i premašili očekivanja.

Kamenolom: mesto gde se rađa lepota

Iskustvo u obradi prirodnog granita, za nas je jedan od najvrednijih alata koji koristimo za eksploataciju sirovine.

Radimo na prirodnom granitu koje selektujemo u našem kamenolomu Visoka na Rudniku i brinemo o svakoj fazi obrade, od izbora bloka do završetka gotovog proizvoda.

Naša sirovina je jedan od najboljih prirodnih granita  po svim karakteristikama. To nam omogućava da svoje poslovanje zasnivamo na sopstvenim sirovinama, a samim tim, naša konkurentnost sa cenama nam na tržištu daje veliki podsticaj za dalja ulaganja i širenje.

ŠTA PROIZVODIMO i

ŠTA PRODAJEMO

Granitni blokovi

Gaterisane granitne table

Gotovi rezani i cepani granitni proizvodi

Lomljeni kamen

Institut Vinča

Izveštaj o ispitivanju radioaktivnosti kamena andezit

Zainteresovani ste za naš granit i mermer?